Telefonske številke v tujini

Želite svojo lastno številko v tujini?

Če dosti sodelujete s poslovnimi partnerji iz tujine ali pa imate domače iz tujine, ter se z njimi dosti pogovarjate po telefonu, vam lahko odpremo vašo lastno telefonsko številko v tujini, v več kot 5000 mestih po svetu. Tako lahko vzpostavite virtualno poslovalnico v Franciji, Nemčiji, ZDA…., kjer vas vaše stranke kličejo na lokalno številko, zazvoni pa vam telefon v Sloveniji, oz. pač kjer se nahajate. Klicatelj plača telefonski klic po lokalni tarifi, vaš strošek pa je samo mesečna naročnica telefonske številke.

Kako deluje storitev?

  • preko VOIP tehnologije na našo centralo, kjer lahko stranka prejme klic. Za ta namen se stranki odpre en voip račun na katerega se lahko poveže preko računalnika ali preko voip telefona. V primeru, da stranka uporablja našo centralo je to že samodejno integrirano.
  • stranki se klic preusmeri na obstoječo telefonsko številko. V tem primeru se stranki še zaračuna klic od naše centrale do telfonske številke po našem ceniku telefonskih pogovorov, odvisno v katero državo se preusmeri klic, saj se lahko klic preusmeri na katerokoli številko.

Koliko plača klicatelj?

Klicatelj plača po lokalni tarifi operaterja v izbrani državi. S stališča klicatelja je to številka v lastni državi in plača po veljavnem ceniku operaterja. Primer:

Stranka iz Francije vas pokliče na vašo francosko telefonsko številko. Pri tem se klic zaračuna po lokalni tarifi, kar je za stranko veliko cenejše, kot če vas iz Francije kliče v Slovenijo.

Kakšni so stroški?

V primeru vzpostavitve telefonske številke se zaračuna enkratni znesek priklopa telefonske številke. Nato se zaračuna samo naročnina uporabe (telefonsko številko se lahko zakupi za najmanj 6 mesecev). Ob dohodnem klicu, se tako v primeru uporabe naše centrale ne zaračuna klic, v primeru preusmeritve na drugo številko prejemnika se klic zaračuna od nas do prejemnika klica po našem ceniku. Če se uporablja naša centrala je tako edini strošek mesečna naročnina na telefonsko številko v tujini.