Klicni center ali servisni center

Potrebuje klicni center za podporo strankam ali želite izvesti reklamno kampanijo pridobivanja strank preko telefona? Ali pa ste svetovalno podjetje in želite računati svetovanje preko telefona. Klicni center je rešitev za vas.

Naša voip centrala podpira napredne klicne centre, kjer se agenti prijavijo na svoje delovno mesto in so takoj pripravljeni na delo. Poleg tega je njihova fizična lokacija neodvisna, tako da so lahko agenti na delovnem mestu, doma ali kakšni drugi dislocirani enoti, saj le to omogoča IP telefonija. Poleg tega ima nadzornik podroben vpogled v statistiko klicev in delovanja posameznega agenta. Omogočamo tudi najem klicnega centra, samo kot infrastrukturo ali pa skupaj z agenti.

Klicni centri so centralizirani ali distribuirani sistemi z namenom vzpostavitve in obvladovanja velikega števila dohodnih ali odhodnih klicev. Poznamo dva tipa klicnih centrov:

  • Klicni center za podporo strankam. Narava takšnega centra je obvladovanje velikega števila dohodnih klicev s strani strank, ki potrebujejo podporo ali svetovanje. Klici se po različnih metodah razporedijo med agente, ki se na klicno delovno mesto prijavijo in odjavijo. Podrobna statistika prikaže obremenitev in učinkovitost agentov. Delovno mesto agenta je lahko nameščeno fizično kjerkoli, že zaradi narave voip tehnologije.
  • Klicni center za marketing. Narava takšnega centra je obvladovanje velikega števila odhodnih klicev s strani agentov, ki kličejo potencialne kupce, stranke, na osnovi vnaprej pripravljenega govornega scenarija. Za pohitritev in avtomatizacijo poskrbi klicni center z ADL sistemom (samodejni sistem klicanja), kjer sistem sam kliče kupce iz vnaprej definirane baze številk. Ko dobi linijo takoj preveže klic k prostemu agentu, agentu pa se na enkran prikaže scenarij in podatki o stranki. Tako se celotni sistem klicanja pohitri, saj agentom ni potrebno vzpostavljati klica. V ozadju je tako v klicni center integriran CRM in statistika.

Pri podjetju Infomedia vam ponujamo implementacijo vseh tipov klicnih centrov. Poleg tega lahko klicni center tudi najemete, če želite izvesti enkratno reklamno kampanijo in nočete imet stroške z nabavo celotnega sistema.