Najem VOIP centrale

Gostovanje VOIP centrale pomeni neboleč prehod na VOIP tehnologijo saj, kot storitev, omogoča vse funkcionalnosti, ki jih ponuja dejanska VOIP centrala. Le-to omogoča, da si lahko napredne VOIP storitve omogočijo tako posamezniki, mala podjetja, podjetja, ki želijo samo del VOIP storitev (ugodni klici v tujino, klicni center za določen čas…) in večja podjetja, ki ne želijo tehnično vzdrževati in nameščati samostojnih central ali pa imajo poslovalnice in zaposlene razpršene povsod po svetu. Naša storitev je fleksibilna, kar pomeni, da lahko za vsakega najdemo ustrezni VOIP paket. Skupni imenovalec, ne glede na potrebe podjetja, je znižanje stroškov telefonije.

Ne glede na to ali potrebujete poceni telefonsko centralo ali pa kompleksen telefonski sistem, ki lahko prenese tisoče klicev, imamo pravo rešitev, ki ustreza vašim potrebam. Mi ponujamo vse storitve, ki jih prinaša napredna VOIP PBX centrala, vendar kot servis, ne pa kot kompleksen hardware, ki ga je potrebno kupiti, namestiti in vzdrževati.

VOIP telefonska centrala poveže vse zaposlene v enoten komunikacijski sistem, ne glede na to kje se nahajajo, ko sprejmejo klic – v pisarni, dislociranih poslovalnicah, doma ali na terenu, z računalnikom, telefonom ali mobitelom. Na ta način lahko vaše delo poteka preko virtualne pisarne. Poleg tega so stroški najema centrale zanemarljivo majhni glede na ceno nakupa samostojne centrale.

Kako poteka namestitev rešitve?

  • Vzpostavitev kontakta z nami;
  • Svetovanje – iskanje optimalne rešitve za pokritje vaših potreb in kateri VOIP paket potrebujete;
  • Priprava centrale na naši strani;
  • Dobava potrebnih telefonskih aparatov oz. programske opreme za sprejem klicev na računalniku ali mobitelu;
  • Prenos obstoječih telefonskih številk na VOIP;
  • Vklop storitve in izobraževanje.